Ambitious Pro Gymnastics

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

EUROACRO 2013 - Portugal - Update

E-mail Afdrukken PDF

Met trots kunnen we melden dat onze twee duo's Hannah - Chloé en Seppe - Kiara schitterend hebben gepresteerd op het EK in Odivelas (POR).

Hannah-Chloe Seppe-Kiara

Op dag één turnden beide duo's zich netjes in de top van het klassement.  Hannah en Chloé kregen voor hun tempo oefening 26.700 punten.  Seppe en Kiara turnden met hun balansoefening een knappe 27.050 punten bij elkaar. Hiermee behielden beide teams mooie kansen op een finaleplaats. Ook de tweede dag van de kwalificaties hielden ze de zenuwen goed onder controle. Ons meisjespaar kreeg 27.400 voor de balans oefening en ons gemengd paar behaalde een score van 26.700. Dit leverde twee knappe finaleplaatsen op. Hannah en Chloé gingen als 6de naar die finale. Voor Seppe en Kiara was dat als 4de.

In die finale deden onze APG gymnasten het uitstekend. Hannah en Chloé kregen deze keer 27.250 punten voor hun tempo oefening. Hiermee deden ze ruim beter dan tijdens de kwalificatie en dat leverde dan ook een fantastische 4de plaats op. Ook het duo Seppe en Kiara deed niet onder. Ook voor hun een beste score van 27.300 voor hun balansoefening en hiermee werden ze eveneens heel knap 4de. Hannah, Chloé, Seppe en Kiara, jullie mogen fier zijn op wat jullie gepresteerd hebben in Portugal. Ook als club zijn we uiteraard trots op deze behaalde prestaties en langs deze weg willen we ook alle coaches nog eens bedanken voor het geleverde werk! Puik werk, proficiat!

Uitslagen

Share on Facebook
You are here: Home