De APG cluborganisatie Flanders International Acro Cup (FIAC) vormt sinds 2000 een hoogtepunt op de internationale wedstrijdkalender voor acro gymnasten. Het is een open wedstrijd voor A-niveau gymnasten waarvoor ca. 700 gymnasten uit een twintigtal landen verzamelen in Puurs.

We verwelkomen deelnemers van over de hele wereld, tot Noord-Korea en Australië toe! Naast de eigenlijke wedstrijdorganisatie staat ons team ook in voor de hotelaccommodatie en het transport van meer dan 1.000 buitenlandse gymnasten, hun coaches, begeleiders en supporters.

Voor de Belgische acrogymnasten een uitgelezen kans om zonder dure vliegtuigtickets en hotelkosten zich te meten met gymnasten van acroclubs en federatieteams uit de sterkste acro landen.

Meer info vind je op de eigen website van FIAC.

In 2018 wees de Fédération Internationale de Gymnastique (FIG) voor het derde opeenvolgende jaar de organisatie van een Acro WorldCup wedstrijd aan APG en GYMFED toe. Samen met Porto, Lissabon en Doha ontvangt Puurs de allerbeste acrogymnasten ter wereld.

FIAC

© Copyright 2021 Ambitious Pro Gymnastics VZW

Scroll Up

Deze website maakt gebruik van cookies voor de beste surfervaring. Wij gebruiken cookies voor het opslaan van jou voorkeuren en bijhouden van statistieken. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.